KF St. Jozef sluit reeks van ringconcerten af

Zaterdag 9 november 2019 organiseerde de Koninklijke Fanfare St.-Jozef een ringconcert in OC De Groes. Zowat twee jaar geleden kwamen de vrienden-dirigenten Jens Gaethofs, Yves Wuyts en Gunther Kerkhofs tot het idee om samen met hun orkesten een ringconcert op poten te zetten.

Yves Wuyts, Jens Gaethofs en Gunther Kerkhofs

In 2017 organiseerde de Koninklijke Harmonie “De Kristene Gildebroeders” uit Valmeer de eerste editie. Vorig jaar was concertband Musica uit Ham aan de beurt en afgelopen zaterdag concerteerden deze twee orkesten samen met de KF St.-Jozef in OC De Groes. Het werd een gezellige en vooral muzikale avond waarop de drie muziekverenigingen het beste van zichzelf gaven. Zowel de muzikanten als het publiek beleefden er veel plezier aan en waren het er over eens dat dit initiatief zeker moet verdergezet worden. Op zoek dus naar twee andere muziekverenigingen om opnieuw een ringconcert op gang te brengen!

KF St. Jozef Kleine-Brogel
Musica uit Ham
KF St. Jozef sluit reeks van ringconcerten af
Schuiven naar boven