KF St. Jozef Kleine-Brogel bereidt zich voor op haar concert “Keebie meets Dean”

Afgelopen zaterdag hield de Koninklijke Fanfare St. Jozef Kleine-Brogel, in aanloop naar hun concert op 18 april as.,  een repetitiedag. In de voormiddag oefende alle instrumentengroepen individueel o.l.v. diverse muziekleerkrachten, die in voorbereiding op het komende concert, met hun advies de muziekkwaliteiten van de muzikanten trachtten te verbeteren. De hoorns werden begeleid door Patrick Warson, de saxen door Toon Van Geyseghem, de bassen en euphoniums door Hubert Kerkhofs en het klein koper door Yves Wuyts.

In de namiddag oefende het hele orkest samen met het combo het programma voor het komende concert “Keebie meets Dean”. Tussen de twee repetitiedelen in konden de muzikanten deelnemen aan een ontspannende zoektocht uitgestippeld door de bestuursleden.

Het werd een boeiende, maar vooral leerrijke dag die ervoor zal zorgen dat het concert wederom een succes zal worden. Iedereen van harte welkom op 18 april in OC De Groes in Kleine-Brogel vanaf 20u30. (Kaarten verkrijgbaar op 0498 53 01 55 of via mail fanfarekleinebrogel@gmail.com)

KF St. Jozef Kleine-Brogel bereidt zich voor op haar concert “Keebie meets Dean”
Schuiven naar boven